tiistai 3. helmikuuta 2015

Winter war 31.-1.2.-15

Helsinkiin vei turkulaisen tie viikonlopuksi. Elikkä masina turnaus oli ja meni ja ny toipuneena rasituksesta päätin laittaa pienen tiivistelmän viikonlopusta. Erittäin hienoa porukkaa oli ilmestynyt paikalle joiden kanssa oli kiva pelailla hyvässä hengessä. Itse peleistä ekana vastaan tuli PoM High reclaimer mihin laitoin Siegen. Peli oli hyvää vääntö kunnes vastustaja ei onnistunut tappamaan eEiryystä kahdella ashes to ashesillä huonon noppa onnen takia, minkä jälkeen suoritin caster killin.
Toinen peli oli Skornea vastaan :( laitoin tähä pHaley tupla colossalit. vastas oli morghoul ja hävytön beast grouppi. Peli oli aika koominen vaikka voin myöntää rehellisesti että pelasin aivot ihan jäässä kolmanteen vuorooni asti. MVP oli haley ja junnu kun tappoivat Bruten, Draken ja taisi olla Savagen. colossallit eivät tehny mitään järkevää mutta kaksi ei niin kovan powin omistavaa kaveria menevät meleseen ja kaatavat tälläiset. Nämä olivat lauantain pelit ja siitä etenimme isohkos porukas kallion yöhön missä tuli otetuksi rohkasu juomat mitkä vaikuttivat sunnuntaihin siten että unta tuli melko vähäsen ja olo oli sen mukainen. Sunnuntain eka peli oli Khador doom reavers spammiä vastaan mihin laitoin pHaleyn. Peli menikin aika näin et feat ja yli puolet kaverin armeijasta pois ja kolmannel vuorol caster killi.
Neljäs peli oli vanhan kunnon H-P vastaa ja hänen peikkoja vastaa. Matsin suunnitelma oli vain pysyä henges ja olematta tekemästä peliä liian helpoksi. pieni toiveen pilkahdus oli kun sain maulerin ja mulgin rikki, mutta ei se auttanut :(  Viimeinen peli oli Skornea Xerxis mikä oli hyvä matsi tiivistettynä, sekin päättyi valitettavaan tappioon. Turnaus tilastoksi tuli 2-3 mihin olen aivan tyytyväinen. Tavoite seuravaan turnaukseen on päästä top10 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti